Domov > 

Kdo smo

Kdo smo?

V podjetju JK Consulting dajemo idejam tržno vrednost. 

Ukvarjamo se z razvojem poslovnih načrtov za inovativne ideje ter svetovanjem na področju komercialne učinkovitosti in dvigovanja prihodkov (Commercial Excellence).

Naša prednost so metode, znanja in izkušnje iz največjih globalnih podjetij, ki jih strukturirano prenašamo na lokalno okolje. Pri tem pomagamo rasti tako start-upom kot malim in srednjim podjetjem. Delujemo interdisciplinarno; glede na potrebe podjetja  formiramo ekipo strokovnjakov iz različnih področij, s čimer zagotovimo celovito izvedbo projektov. 

Ustanovitelj, Jan Kajba je član programa Ameriške gospodarske zbornice Slovenije: AmCham YLC.

Jan Kajba

Ustanovitelj

Jan Kajba je strokovnjak z več kot 10 leti mednarodnih izkušenj na področju B2C poslovnih strategij. Svoje izkušnje je nabiral skozi različne vloge na strateških pozicijah v multinacionalnih podjetjih industrije izdelkov široke potrošnje (po angleško FMCG): Robert Bosch GmbH v produktnem managementu, GSK kot Brand manager za regijo Adriatics ter Vodja prodaje za Slovenijo ter Coca - Cola HBC kot Vodja marketinga za Slovenijo. Od leta 2018 poslovno svetuje na področju razvoja B2C produktov, storitev ter komercialne učinkovitosti marketinških in prodajnih strategij. Njegove glavne odlike so razumevanje vedenja kupcev, razvoj idej in sistematizacija procesov.

LinkedIn

Svetovalec in mentor

Strokovnjak

Preveri stanje v vaši organizaciji

Reference

Komu smo že pomagali rasti?

Kontakt

Vas zanima več? Stopite v stik z nami.
JK Consulting, poslovno svetovanje, Jan Kajba s.p. 
Ob Koprivnici 38
3000 Celje 

Davčna številka: SI 72678429
Matična Številka: 8350132000
+386 41 647 167
© Vse pravice pridržane 2020 JKCONSULTING.si
Izdelava spletne strani MEDIALE.si